Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditationsläraren




Han erbjöd oss
sin stillhet
som stämgaffel




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-10-08 20:11



Bookmark and Share


  enkel
En härlig ton ljuder....
2006-10-10

  rebecca d
*ler* ja, så sant: även stillheten kan vara en stämgaffel. en stilla dikt :-))
2006-10-09

  noname_realmind
WOW!
Helt suveränt. Måste spara denna
för kommande meditationer...
Vilken stämgaffel!
2006-10-09

  Howlit
Underbart beskrivet... Jaa... hitta sin egen ton... fint beskrivet...
2006-10-09

  Anders P VIP
Även vi människor är instrument som behöver stämmas för att komma i harmoni. Fin bild.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth