Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholromantik

Till skillnad från dig
blir jag bara snyggare
ju mer du dricker




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 949 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 07:26



Bookmark and Share


  Øivind Armand Halvorsen
Ja dette var morsomme dikt!! En god latter forlenger livet!
2008-08-31

  Jer
Vettu, denna skulle passa
kanonbra till reklamen som
går nu i teven, om festande
och så! *ler*
2007-01-01

  liz
du skriver bara för bra och finurligt och med få ord beskriver du stort *S*
2006-12-31

    M
Lysande. känns som en irritation nånstans oxå..
2006-12-22

  Neal
Bra skrivet !
2006-10-10

  Micael Axelsson
*skratt* Underfundigt, o sobert sagt.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad