Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan gillar inte speglar


Den som \"inte vill vara som andra\"
måste ha en rätt taskig självkännedom,

medan den som försöker \"vara som andra\"
verkar åtminstone ha vågat blicka in i sig själv
men tydligen inte tyckte om vad som upptäcktes där.




Övriga genrer av Zazzo
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-10-09 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick