Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom först



Det -
finns inget helvete och ingen himmel.

Det -
finns enbart en oändlighet.

Alltså -
det finns ingen början och inget slut.

Att -
du får finnas i denna oändlighet,
just nu, denna korta stund,
beror mestadels på lyckträffen.

Eller -
som sonen sa,
det var tur att jag var snabbast av
pappas miljoner spermier.

Jag kom först till mammas ägg.




Fri vers av Unto S
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S