Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkel riktad kärlek, finns det något värre?


Olycklig kärlek

Into the room you swirled, riding on an autumn breeze with laughter on your lips and passion in your eyes.

Your attention I caught and in Love I fell, a smile was all you gave me in return.

I was drowning in your eyes, your eyes… two of the most beutifull black pearls ive ever seen deep as a bottomless well.
I blinked and turned my head away to catch my breath, oh sweet love filling me up with arousement and happiness.

I looked at your face, a face that has been made with perfection,
a face that even goddesses would envy.

I felt my heart melting and slowly started beating again, beating for you.

You slowly opened up to me, like a flower blooming you spread your sweet fragrance of jasmin and made my heart cry out for more.
But cry was all you let it do.




Fri vers av Patrik Lind
Läst 821 gånger
Publicerad 2006-10-09 17:51



Bookmark and Share


    Erika H
åhh......den här är så snygg!
jag är helt tagen av ditt språk och hur du använder orden. Vilka bilder du målar upp! Du bygger upp och för framåt i ett stegrande tempo. Och avslutningen är just precis sådär härligt toppad.
Mycket bra!!!

Välkommen till poeter.se
om du undrar över nåt....bara fråga
erika
2006-10-14

  The Stargazer
Engelska dikter är inte riktigt min smak, men den här var fin, full av vackra och målande beskrivningar. Jag skulle nog ha gjort fler radbrytningar, för ett mer "diktigt" utseende. Men utöver det gillade jag den.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Lind