Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får bara viska det för annars hör alla



jag älskar dig

Men tyvärr skäms du

Du älskar mig


Tror jag.




Fri vers av CharlieLou
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-10-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieLou
CharlieLou