Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön



snön har alltid vart förtrollande för ögat



slask har alltid vart en börda



snö, jag har alltid kännt mig som snö.

förtrollande.




men nu, nu är jag slask.




en börda.








Fri vers av CharlieLou
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-11-12 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieLou
CharlieLou