Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu.




nu.


när jag lägger fingrarna mot tangenterna

så är mitt huvud rensat från tankar



jag frågar mig själv varför


jag vill lägga ansiktet lång ner i kudden



gråta, skrika och somna in



jag vill försvinna


nu.


när jag lägger fingrarna mot tangenterna







så är jag död inombords




Fri vers av CharlieLou
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 22:52



Bookmark and Share


    Cammo
åh, så vackert och fint. Verkligen.

\"när jag lägger fingrarna mot tangenterna

så är jag död inombords\"
så otroligt vackert, jätte jättefint!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

CharlieLou
CharlieLou