Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik som jag.



en vacker och stark låt

kan så snabbt bytas till en svag ton

knappt hörbar


musik syns inte

det känns









jag syns inte

jag hörs inte

och jag känns inte




Fri vers av CharlieLou
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-11-12 22:54



Bookmark and Share


    eva m h
Du känner musiken allså finns du!

Musik är fantasisk på att nå långt in!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

CharlieLou
CharlieLou