Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att vara människa

Att först försöka förenkla svårigheter
för att sedan ifrågasätta när det blir för enkelt
Vara omedveten om kunskap
eller fullt medveten om sin okunskap

Kan lugnt vatten vara lugnt
eller är första anblick alltid fel
Är det mina sinnen som spelar spratt
jag vet att man bör ifrågasätta men inte varför

Är det konsten att vara människa
vi tog någonting fullkomligt givet
något så självklart som vår existens
vi försvårade tillvaron
vi gjorde konst utav den




Fri vers av Max E
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-10-09 22:27



Bookmark and Share


  Jewel_x
Oj ... denna får en verkligen att tänka till. Oerhört bra uttryckt. Denna kommer jag fundilera lnge på. Bra!!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Max E