Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I asked when we were happy

it seems so long ago now




Det finns inga möten - bara avsked

 

Jag tror inte han erkänner för sig själv

eller att han vet hur osäker han är

hur hans ögon irrar omkring

hans blick är oåtkomlig

jag är ofrånkomlig

och han mumlar

viskar mest

 

Jag tror inte han märker

eller kanske är det hans sätt

hans jacka som är så ful hans skor som passar mina fötter

hur han viftar nervöst med armarna

och går i kors med benen

hur han försöker

 

Jag vill bara le

klappa honom på kinden

föra hans blick mot mina ögon

be honom titta

stirra

in i mig

och jag undrar hur hans blick känns

om den känns

undrar hur länge den hade hållt sig kvar

 

Sen hade jag tagit av honom jackan slängt den i soporna

och sakta sakta rest hans armar mot taket

dragit av honom tröjan

och när han står där med bar överkropp

hade jag tittat in i hans ögon

och sagt att allt är bra här

det finns inga förväntningar

det finns bara vi

så hade jag satt mig ner

och tittat på honom hela kvällen

 

Det finns inget annat här

det finns bara vi




Övriga genrer av SofiaN
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-10-09 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur ofta slutar inte par att se varann i ögonen.
Underbar text!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN