Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödar mig inuti

.

Djup är smärtan som kommer
då jag förstår att jag inte kommer orka

att ta hand om både dig och mig




Fri vers av Mejja
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:13



Bookmark and Share


  * Ammi *
man orkar mer än man tror, men visst har det betydelse om vad det gäller, kram till dig!
2006-10-23

  rebecca d VIP
och hjälpen finns...om du vill ta Handen
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mejja