Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek, längtan och åtrå.....en underbar värld


en brinnande längtan

En brinnande längtan


Hon väntade, hoppades på en beröring, från hans mjuka hand
Hon drömde och fantiserade, hennes kropp var het och den brann
Hon kunde känna hans andetag, mot sin nakna barm
Hennes kropp blev knottrig, slingrig, ja både kall och varm

Hennes väntan, längtan, deras kroppar, hur kunde han ha glömt?
Drömmarna blev hennes glädje, där var det enkelt, skönt och ömt
Hennes lungor fylldes av åtrå, den släckte hennes törst
Hon kved högt i sömnen, när han smekte hennes runda bröst

Dropparna från hennes panna, så som silver faller dom på hans barm
Huden är silkeslen, våt men ändå så vackert, erotiskt underbart varm
Hennes hud mot hans, doft av kärlek från en kvinna från en man
Hon är lycklig, vaken, äntligen blev drömmen hennes sann

hellen-06




Fri vers av hellen
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 09:03



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Hellen!

Het längtan som fick mig fast! Hälsar Fredrik
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen