Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Snäll

Jag är så snäll
Jag är så jävla snäll

Men när jag ser dig sitta tänka högt och rabbla gammal lort
som någon annan borgare tänkt ut .
Jag bara måste sticka ut min lilla haka
- Hörrudu! Så tycker inte jag, tralla la.

Jag är så snäll
Jag är så jävla snäll

Men när ni delar in allting i svart och vitt
jag måste komma in och säga
- Hörruni! Vad enkelt ni har det som inte bryr er
om dem som inte är som ni
och vet ni att de som ni föraktar också
förraktar er på samma grund
som ni beaktar när ni säger
\"Vi har rätt och dem har fel\"
Jag bara måste säga detta
måste få berätta.

Jag är så snäll
Jag är så jävla snäll

Att när killen på klubben ville
lära känna mig, lära klämma mig
och veta mitt namn och flåsa i mitt öra
klämma på mina bröst så kära
Så sa jag inte hörrudu utan såg på honom milt och sa
- Din jävla äckelidiot ta och dra,
och jag klämde åt. Jag ville vara så nära
mitt knä mot kuk
Ja det var mjukt!

Jag är så snäll
Jag är så jävla snäll




Fri vers av Lisapolja
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-10 17:59



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt, och upprepningarna funkar snyggt. Och du? Jag vill höra den uppläst, precis som tidigare kommenterare varit inne på är det en bra estrad dikt tror jag.
2007-12-19

  Jean-Michel Orblin
konsten att vara snäll!
2007-08-15

  astranova
jag får för mig att den här skulle passa alldeles utmärkt som slamdikt, men det har du gissningsvis redan tänkt på. gillar annars upprepningarna och inrimmen. på något sätt är det ganska mycket "du" i den här dikten!
(liten grej: i raden ""Vi har rätt och dem har fel" så ska 'dem' vara 'de' för att det ska vara korrekt rent grammatiskt.)
som sagt, snitsigt slut.
2006-10-10

  Lilla My* VIP
:))Gillar din snällhet*mina takter**rolig och du får fram vad du menar!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja