Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni har blivit varnade.<br>


Måltidsförslag för 1 dag (OBS 5 tokhaiku)

 

kl 7.00  morgonmål (lat. mattina)

Intag morgonens

fruktjuicegula osthimmel

till sur-degandet

 

kl 12.00  lunch (lat. crubba meridiem)

Servera dagens

solstekta plåttaksskuggor

av måsar i sky

 

/mellanmål (lat. interlogos): blåbär och fil

"Tycker du om fil?"

"Ja, det är gott med blåbär"

"Jo, men ja sa fil!"  /

 

kl 19.00 kvällsmat (lat. seredrin)

Kvällen serveras

kyld med månen placerad

i en gräddmolnsklick

 

 kl 23.00  sängfösare (lat. per putta ad slagga)

Drick svala natten

Dess mörka öl släcker ner

tankesystemet!

 

lycka till!

 

 




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-10 20:09



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tack för maten! dagen blev bättre än på länge och natten vågar jag inte ens tala om
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP