Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset i mina ögon II

genom
de tunga timmarna
skall ljuset i mina ögon
leda dig

azizam
kom
lägg ditt huvud i
mina händer
dröm

se
trädgården
med springbrunnen och
valnötsträdet
hör
näktergalen
den avlägset brusande trafiken
känn
doften av det grillade lammet
dröm

när du vaknar
är jag
här




Fri vers av Aisha VIP
Läst 1098 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-11 10:39



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här är verkligen poesi...det flyter så underbart vackert.
2008-04-21

  J A Nicander
Väldigt vacker inbjudan med mycket kärlek och omtanke i.
2008-01-08

  Prometeus
Jag läser en del persisk poesi, vilket tilltalar mig mycket.
Det här påminner mig om antik eller medeltida persisk poesi, vilket givetvis är ett mycket högt betyg.
Litegrann får jag även känslan av Forough Farrokhzads (lite modernare) dikter.
2007-10-31

  Björn Karlsson
Skyds ängelns famn
kärleken ömheten
för de små

berätelsen om tusen sagors land
där inget av ondo fins

Fantastiskt bildspråk
mycket mycket känsla
2007-09-07

  issac.a.m
ljuset i dina ord..
så vackert
2007-06-04

    Mr.painter
Vackert näktergalen fint skrivet ja klappar
2007-05-24

  Kimsan
Underbart.

Tack jag bokmärker

Kim
2007-03-05

  Albert
tänker mig ett barn som vilar i största trygghet
hos sin mamma
och VET att allt är bra
behöver inte vara rädd för nåt just nu
2007-01-23

  Nils Sondefors
Oerhört vacker poesi!
2007-01-23

  Dilsewat
Underbart detta, du ger en riktig stadsbild:
"hör
näktergalen
den avlägset brusande trafiken"
2006-12-11

  Lars Granlöf
Säger bara oj så vackert. Bokmärkes
2006-12-05

  annso.fie
Ååh, så vacker! Helt underbart kärleksfull.. Mycket bra!
2006-12-01

  siben
Så vackra ord

Så skön rytm

Jag får så vackra bilder!
2006-11-14

    ej medlem längre
Underbart..sepas az shoma!
2006-10-19

  rebecca d
se
trädgården
med springbrunnen och
valnötsträdet
hör
näktergalen
den avlägset brusande trafiken
känn
doften av det grillade lammet
dröm

vackert!
2006-10-13

    cameron
och i dina händer vilade jag mitt huvud..dina beskrivningar målar alltid vackra bilder i mitt innre..vackert målande
mvh cam
2006-10-11

  Mikael Lövkvist
Vackert, med en skön berättarton!
2006-10-11

    mellanmål
Tänker lite...laleh? Av ngn anledning, tror jag. Tycker bra om

"azizam
kom
lägg ditt huvud i
mina händer
dröm"

Mm
2006-10-11

  Al Sayab Al Sagher
fint
2006-10-11

    Panta rei
Ah... nu förstår jag - favorit i repris (ljuset i mina ögon II), lika vacker nu som tidigare! :-)
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP