Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems är Sverige?

Vissa säger oss att Sverige
Endast till för dem allena:
dem ljushåriga och vita
Dom som kallar sig till svenskar.

Ljusa dem, men går i mörker,
Annars skulle de begripa:
Sverige älskar den som älskar
Dessa dalar, berg och klippor.

Vissa säger oss att Sverige
Endast till för dem alena.
De vill äga, inte älska.
Tro dem inte mina vänner!




Fri vers av *******eva
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-10-11 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar orden och skrivsättet! och slutet ger en härlig känsla, "mina vänner!" Bra gjort!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

*******eva