Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning! Dikten ska inte anses som manhatisk. Diktens skapare tror på alla människors lika värde. Detta verk handlar om en kvinna som står inför en omöjlig kärlek.


Jag är en kvinna

Jag är en kvinna som skyr manskapet
En som ser ned på motsatta könet;
Den djärva, häftiga och stolta;
Jag är den kvinnliga Achilles!
Jag osårbar!\"*************
**********Tills tiden är kommen,
Då en av de som jag föraktar
Slår ner och rövar bort mitt högmod;
Han hämnas våldsamt sina bröder;
Min skuld betalar jag och med ränta;
Blod, skam och tårar blandas samman,
När han drar liket efter hästen...

Men liksom Fenix uppstånden av askan
Är jag en kvinna som skyr manskapet...




Fri vers av *******eva
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 12:50



Bookmark and Share


  Blumma.
Starkt och häftigt!
Gillar det starkt.

Och det stämmer ju faktiskt...
ibland så försöker man intala sig
själv en massa, försöker få det
till sanning. Men till slut brukar man
vakna upp, och inse att det inte går
att vara annat än sig själv.

Kram!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

*******eva