Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var tänkt att det ska vara en dikt skriven i distikon. I det avseende visade den sig att vara bristfällig, men jag tycker om den ändå...


Sommar\'n har flugit forbi

Sommar\'n har flugit forbi, den som var så efterlängtad!
Hösten oss halkas. Till sist Vinteren träder i kraft.

Än kvittrar fåglarna glatt och Solen mig kyssar på kinden
Vänder jag min andra kind; Sommar\'n må veta en sak:

Den är förlåten av mig, trots den utträder förrädiskt,
Den har min kärlek. Och må Solen få göra sin plikt.




Fri vers av *******eva
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-09-14 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*******eva