Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!


Tack för dag
och tack för natt!

Tack för kärlek
och för hat!

Tack för brödet
och för tak

Över huvudet
i natt!




Fri vers av *******eva
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-10-12 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*******eva