Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lys du lilla stjärna, lys nu över mig Visa mig vägen, jag ska aldrig glömma dig


Du blev kvar i mitt minne

Du skakade på huvudet, blundade och log
Det var inte mitt fel, kärleken bara dog
Det sved i mitt inre, mitt hjärta frös till is
Inte kunde jag ringa mamma, inte kalla på polis

En hink vatten över ditt huvud, kallt å blött
Du piggnar till, du var ju alltför trött
Du vet ej vad du säger, eller vad du gör
Lämnar du mig nu, så tror jag att jag dör

Dagen gick och natten kom, månen den lös
Tänkte på dig, kände tomhet, mitt hjärta frös
En längtan så stark, en saknad så svår
Mina läppar formar ditt namn, kommer du ens, ihåg?

En kärlek var över, hjärtat slog sitt slag
Sömnlösa nätter, ingen näring, kroppen blev svag
Rosen du gav mig blommar inte mer
Svarta nätter, mörka skuggor, är allt jag nu kan se

En röst från mitt inre, är detta livet, är det så?
Ska du ligga här å gråta, bara låta dagarna förgå?
Titta på sländan, ett liv, är alldeles för kort
En ny dag i morgon, i går, har redan fallit bort

Öppnade mina ögon, den nya dagen fick jag se
Sorgen i mitt hjärta, den fans där inte mer
Jag hade förlorat, vunnit trots allt ändå
Du blev kvar i mitt minne, men livet, det skulle du inte få

Så lys du lilla stjärna, lys nu över mig
Visa mig vägen, jag ska aldrig glömma dig
Kärleken kommer, och kärleken går
Men du stjärnan på himlen du lyser likväl ändå




Fri vers av hellen
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:36



Bookmark and Share


  nettus
oj,,du är mer än duktig,,underbar text,,jag blev stum igen.
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen