Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbröran

Jag befinner mig i en värld
full av testosteronfyllda hårbollar
fullt upptagna med att göra
sina vackra basstämmor hörda

Armbågsboxande råskrattande
rumsuppfyllande rakvattenångande
bastuskämtande snoppmätare
i en salig gubbröra




Fri vers av ospray
Läst 600 gånger
Publicerad 2004-11-29 11:08



Bookmark and Share


  Elin Isabell

2004-11-29

  Rachel Roth
...jo, där kom du mitt i prick...män gör sig bäst i minoritet!
2004-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray