Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda ord

Om jag kunnat

hade jag sammanfattat allt

i ett enda ord




Kanske är det

det ordet

jag letar efter



Om jag varit en soldat

hade jag

smygit in

i fiendelägret

om natten

och lagt en lapp på generalens bröst

\"ge upp\"







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-12 04:18



Bookmark and Share


  *Camilla*
verkligen fint!
Jag vart väldigt tagen av den här
2006-10-14

  Aisha VIP
....det är det här som är viktigt i livet...att man inte till varje pris måste vinna alla strider....ibland ligger vinsten i att kunna ge upp....mycket djupt och en grundläggande sanning...kram från Aisha
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP