Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Rädslan

spärrar vägen

Flytta dig






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-10-12 05:19



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....tre rader....fem ord....och så mycket visdom....jag bugar Ali...kram från Aisha
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP