Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lonely days

I sit here and wonder
Wonder if life would ever be the same
Since she left me, I havn’t been myself

I can’t talk to anyone
I don’t trust anyone

I’m alone, all alone
And I only got myself to blame

I sit here and wonder
Wonder if life will ever be the same again




Fri vers av Andreas Jansson
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-10-12 11:57



Bookmark and Share


  Andreas Jansson
Det stämmer. My bad.
Fixat nu
2006-10-13

  The Stargazer
En fin dikt i sin enkelhet. Tror dock "would" på andra och sista raden borde vara "will", så det inte blir ett konstigt tempusbyte. Men engelska är inte min starkaste sida, så jag kan ha fel. Hursomhellst, bra skrivet!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Jansson
Andreas Jansson