Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I cry at nights

I work from 05:00 to 16:00
And I drink from 17:00 to 23:00
Just to let my pain go away

My true love left me
I\'m all alone with a broken heart
Nowhere to go

When I\'m alone at the nights, I cry
I cry when I\'m alone
Cause I don\'t want to appear weak

I can\'t let my feelings just go away
I just can\'t




Fri vers av Andreas Jansson
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-10-24 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Jansson
Andreas Jansson