Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I didn\'t know

You always said you\'ll work overtime
You always ate lunch with someone from work
I never realized that you were in love
In love with someone else

We never kissed because I\'ve had a \"bad breath\"
We never hugged because you were always in a hurry

One night I couldn\'t take it anylonger
I explained how I felt
Her response were:
\"I never intend to hurt you\"




Fri vers av Andreas Jansson
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Jansson
Andreas Jansson