Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Away

You have been gone for a long time
I wish you could come back home
Home with me

I wish things would be different
That you were here with me
In this bed together

My door will always be open
If you ever thinking of coming home
Just come
And I will take you back




Fri vers av Andreas Jansson
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-10-25 12:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I'll cry instead by the beatles
wish you were here by pink floyd
wish you were here av rednex

tja vet du
vem vet
livet är en outgrundlig smet

var det här verkligen ur hjärtat
eller är du bara ledsen för att du likt bagaren
blev lokaliserad till baksätet?

bättre kan du nog
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Jansson
Andreas Jansson