Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kassörskan inte såg



Min förvåning
över att jag mindes
pinkoden till
mitt coop-kort
också idag




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-10-12 21:34



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Livets små under. Finfinurligt fångat!
2006-10-26

  rebecca d
ja, precis, särskilt om man tänker att man ska minnas massor med knäppa koder, till alla möjliga kort!
2006-10-12

  noname_realmind
**ha ha**
Känner igen mig i denna.
Bara man får tänka efter lite, så kommer man
på pinkoden... :)))

När man haft Alzheimers Light ett tag,
så övergår det så småningom till Alzheimers Heavy...

Skämt åsido, som någon sa:
Även tankspriddheten är ett storslaget landskap...
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth