Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rev. & ompubl.


Himmel ovan och himmel nedan


Att vi föds mellan pisshålet och skithålet
innebär inte att vi hör hemma i rännstenen
även om livet ser till så att vi alla hamnar där förr eller senare

Men vem orkar då lyfta blicken
och se stjärnorna som speglas i rännstensvattnet?




Övriga genrer av Zazzo
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-10-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick