Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se vad kärleken gör mot en.


Det vackraste namnet

Linus - namnet rör min själ.

En själ som är förtvivlat och helt hopplöst
förälskad i pojken bakom namnet.




Fri vers av asiL
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-10-14 00:42



Bookmark and Share


  marjasara
Bra!! Hoppas att din "förtvivlade" kärlek är besvarad, texten andas dock lite lessamhet på ngt vis..
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL