Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner ute i \"kylan\"


Kartan

Minns du hur vi fick en karta

av våra egna?

Och vi gick och gick

Genom förnedring

Genom isoleringceller

och kvartar


Hån och stenar

kantade vår väg


Tills vi en dag

stod vid avgrunden

och förstod

att de fört oss vilse










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-10-14 05:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningsenligt och vackert, bra!
2006-10-22

  figurett
Hån och stenar kantade vår väg! En verklighet i verkligheten där alla delar, samspelar, i att göra varandra en björntjänst, skapas utanförskapare som i van makts vanmakt, dödar, dör inombords eller vaknar till, innan.
2006-10-14

  kath
Ja, ibland får vi förrädiska kartor ... kraft och ro i texten ...
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP