Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Ord i en rundgång
slutord...tom ord
inget jag kan förstå
hör inte, vill inte

hjärtat gråter




Fri vers av ospray
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-11-30 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray