Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått

Gråvit luft
svår att andas
kväljande
kvävande




Fri vers av ospray
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-11-30 09:11



Bookmark and Share


  Myself
kan vara besvärligt,iallafall om det blir för mycket.
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray