Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mänskliga kraften

Jag tror på den mänskliga kraften.
Både den mentala och den fysiska.

Jag kan flytta \"berg\" med mitt psyke
på grund av den person jag är
inte på grund av att gud ger mej
kraft.
Många gånger tycker jag religionen
tar ifrån människan dess styrka
som den har i sig.
För mej säger religionen att \"du är allt
om du tror men inget om du inte gör det\"
Jag säger att jag är vad jag vill vara oavsett
guds vara eller icke vara.




Fri vers av mjuk
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-14 17:44



Bookmark and Share


    Mejja
Du vet vad jag tror :) ... men det är ändå givande läsa dina ord
2006-10-20

  Karin I
vet in teom jag håller med faktiskt.
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk