Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felmiss

Att applodera när någon sjunger falskt
är som att äta risgrynsgröt på
Mc Donalds!




Fri vers av mjuk
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-10-14 17:48



Bookmark and Share


  Dessie 35
Såå bra...=)
Rätt tänkt..KramiZ
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk