Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chili

När jag fick reda på sanningen
var det som att få chili ögat
först sved det
sen brände det och gjorde ont
sen kom tårarna




Fri vers av ospray
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-11-30 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray