Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Kärlek

Om du var havet så skulle jag bada varje dag
Om du var solen så skulle jag sola varje dag
Men eftersom du är min kärlek så ska jag älska dig varje dag




Fri vers av Linnsan
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-14 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnsan