Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mamma

Mamma, jag är så glad att just du är min mamma. Jag kan inte komma på någon som skulle gjort det bättre än du.

Du dömer dig själv alldeles för hårt ibland. Vi är alla människor och svårigheter drabbar oss alla. Du kan inte rå för att du blev sjuk. Du vill alltid mitt bästa. Ibland är jag otacksam, men innerst inne uppskattar jag allt du gör för mig.

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och pappa oerhört mycket. Ni kan vara stolta över mig. Det har gått bra för mig och jag är lycklig. Ibland tänker jag på vad som skulle hända om pappa och du försvann. Det känns som om jag skulle dö av sorg. Samtidigt vet jag att det en dag kommer att hända. Förstår inte hur jag ska klara det.

Jag vill att du ska vara lycklig. Gör det som du vill göra. Strunta i vad alla säger eller vad som anses vara lämpligt. Du kan visst göra en massa saker och du är inte för gammal. Våga satsa på jobbet om du vill det. Lär dig spela ett instrument igen. Livet är så kort och jag vill att du och pappa ska vara lyckliga.

Tack för allt. Tack för en underbar uppväxt, för ett tryggt hem, för att du och pappa alltid finns där. Tack för att jag har fått vara den jag är. Tack för att ni alltid har trott på mig.

Mamma, jag tror på dig!




Prosa (Novell) av Linnsan
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:55



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbart skrivit
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Linnsan