Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte inte älska dig

Jag vill inte inte älska dig

Du är perfekt, du har allt, men jag älskar dig inte längre
Det bästa som hänt mig stöter jag medvetet bort

Förlåt




Fri vers av Linnsan
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnsan