Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gjorde jag för fel?

jag har gjort många misstag
brustit många hjärtan
jag har sagt många dumma saker
och gråtit mej till sömns

ångesten har övertagit min förmåga
att tänka klart.
jag har sagt förlåt många gånger
och bett någon dra åt helvete.

efter ett tag inser man sina fel
och försöker göra något åt det.

så en vacker dag möter man någon
som visar det bra med en själv
fastän jag borde sett det,
med mina egna ögon.

jag önskar jag inte vore så naiv
så naiv att tro att du är den enda i världen
som jag någonsin kommer att älska

du är det enda jag har gjort rätt
som jag har behandlat som kungen vid sin tron
nu är det slut och var står jag nu?

jo, jag står i ett gråtande virrvarr
och undrar:
vad gjorde jag för fel?




Fri vers av asiL
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-15 00:48



Bookmark and Share


    ettolrahC
Tungt skrivet asiL. Kram från ettolrahC
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL