Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fryser..

jag fryser

kom
och
värm mig

huden knottras, kroppen skakar

jag fryser, darrar



och bara du kan få mig att sluta
















Fri vers av jennie.
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-15 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.