Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgondagens åska

om morgondagen höll
mitt barn i sin famn
moder av tid
syster till fred.

om morgondagens åska
inte sjöng min sång
en symfoni av regn
förvrängd av liv.

En tid att leva.
ett liv att skapa.
en dröm är allt jag är.

I morgondagens åska.
finner jag ro.




Fri vers av Filip
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-10-15 16:36



Bookmark and Share


    Camillaa
vackert skriivt
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip