Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:33

konstigt hur underbart det kan vara med kallt vatten mellan tårna.
kvav luft och stora regndroppar mot huvudet.

drömmer, tänker, blir en annan på en annan plats.

ensam i en vattenpöl ger en styrka att alltid vara ensam.

ensam med hela världen som publik.




Fri vers av morran
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-10-15 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morran
morran