Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

om min längtan blir för stor så kanske mitt hjärta går sönder.
och om mitt hjärta går sönder kan det bli ganska svårt att laga.

för vem har någonsin någongång fått sitt hjärta lagat med en by-pass operation?

min läkare i detta fallet blir du, kanske mot din vilja.

du tycker att jag hastar och försöker skynda på din mognad, men det är inte min mening.

du kommer aldrig att förstå. du kommer aldrig tycka att det jag vill är vettigt.

det kanske skulle fungera om du dog och återföddes till en kvinna!




Fri vers av morran
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-10-15 19:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att vara kvinna är ingen garanti
att liksom per automatik
förstå andra kvinnor, att ens bry sig

det handlar mer om kommunikation
mellan människor
än specifikt samma kön

men din text kan skapa debatt
och får därför
tre smultron
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

morran
morran