Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt på en tågstation i Lund 5/10 - 04


Ask

Livet i en ask
en ask av stål.

Inte av sammet som de sa
där i början av det hela.

Livet ska man med någon annan dela.

Luddigt, lealöst, hopplöst, så är livet
men man tvingas leva det så som det läggs framför ens fötter.

Vissa vill inte leva, somliga tvingas.

Vi har alla en sak gemensamt att vi går igenom en bit, sen tar det slut
och var någonstanns på vägen fanns lyckan över att överhuvudtaget få leva?




Fri vers av morran
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-04-15 16:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
livet är att springa gatlopp genom
ringar av eld och vatten
mentalt och fysiskt
svaren finner du i facit
men det häftet är inte tryckt än

din text får tre fingersvampar
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

morran
morran