Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter i din skjortficka och viskar melodier genom knapphålen



du har strukit dina
skjortor snirklat mönster i
bänken broderat frågetecken under
fötterna visslat till porlanden från
fontäner det rinner blod i bäcken det är
dimmigt och gud röker harsh det sitter
mördare i buskarna väntar på
ett offer sköra flickor med
frusna fingrar ibland önskar jag
att jag var ful så att
ingen ville
röva bort mig ibland önskar jag
att jag var vacker så att
du ville
röva bort mig




Fri vers av livet
Läst 997 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:11



Bookmark and Share


    crapcat
W O N D E R F U L
2007-06-06

  fannen
usch! otroligt bra. otroligt bra. bara titeln passar inte riktigt. Men jag tolkar den nog fel.
2006-10-31

    majbarn
jesus sjunger megakul och gud är bakis
2006-10-20

  osynlig
Jag har läst denna texten många gånger men dragit mig från att kommentera den förrän nu.
men jag tycker mycket om de orden du använder.
"broderat frågetecken" är nog det vackraste jag läst på länge. du använder minst ett vackert ord på varje rad som jag älskar. det är så otroligt fräckt att du kan använda alla vackra ord i en och samma text. men du kan det.
du är så bra!
2006-10-16

  jennie.
åh.. jag önskar också...
rubriken får jag inte ihop med texten, men jag är väl också trångsynt antar jag
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet