Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärld?

En stad för var själ
ett hem för var stjärna
vilsen i havet
av alltifop

En brinnande flamma
Ett försvunnet barn
Tidens hand
i evighetens nu

En dag av ljus
En gryning idag
Stjärnornas stig
vandrar jag nu

Följer den sången
Hjärtats melodi
Ser med mitt inre
Ser allt nu

Drömvärld?




Fri vers av Filip
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-17 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip