Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Med nödböjt huvud
och rinnande tårar
känner jag en hand på axeln
och hör en röst som säger:
kom nu så dansar vi lite...




Fri vers av ospray
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-12-01 10:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En vacker vers som säger mycket - för var och en.Bostese
2004-12-01

  Lasse E
Hoppas dansen blev bra! :)
2004-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray