Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jäklar va kul vi har =)


Bland galenpannor o kastruller

Vildidéer och tokigheter
snurrerier och impulser

Matlagningssessioner i evigheter
knasbollerier och fantasier

Musikfrosseri och kortspelshysteri
Pussande kramkalaserier





Fri vers av ospray
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-12-01 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray